Tämä foorumi

Tämä foorumi

ViestiKirjoittaja Tuija Liukkonen » 03.05.2018 09:48

Silloin kun tätä foorumia alettiin suunnitella, ideana oli, että meillä pitäisi olla sellainen keskustelualusta, joka on tarkoitettu vain jäsenille ja johon voi kirjautua vain omalla nimellään ja joka toimisi yhtenä väylänä viestittää jäsenistölle nopeasti asioista. Yhdistyksen virallisia tiedotuskanavia ovat siis lehti ja kotisivut, mutta "pikaviestinnälle" ei ole tällä hetkellä virallista väylää. Facebook ei ole eikä voi olla tällainen. Tuonne fb:n gööttiryhmään voi liittyä kuka vaan ja se on enemmänkin sellainen hupiryhmä, jossa pääasiassa ovat kuvat ja mukavat jutut gööteistä. Ja hyvä niin, sellaistakin tarvitaan.

Nyt vaikuttaa siltä, että tämän keskustelufoorumin funktio ei ole selvä oikein kenellekään. Pitäisi oikeasti miettiä se, miten tätä jäsenistölle on markkinoitu vai onko. Ja tarvitaanko tätä tässä muodossa, missä se nyt on olemassa. Keskustelu on näkösällä kaikille, vaikka tänne ei olisi kirjautunutkaan ja lisäksi kirjautumisessa voi käyttää vaikka Aku Ankka -nimeä. Tuskin yhdistyksen jäsenyyttäkään on liittyjiltä tarkastettu. Eli mitä jäsenetua tämä tarjoaa? Ei mitään. Ja kun ei täällä ole niitä kivoja kuviakaan...

Onko aika ajanut tällaisen foorumin ohi? Mikä meidän yhdistyksemme pikaviestinnän väylä tulee olemaan? Tässä kohtaa voi olla hyvä tarkistaa yhdistyksen säännöt ja miettiä, mitä niissä asiasta on mainittu ja onko syytä tehdä asiaan jotain muutoksia. Edelleen olen sitä mieltä, että facebook ei ole virallisten tiedotusten paikka, vaikka se nopeasti jäsenet tavoittaakin, ehkä.
Tuija
Koti-Kompiaiset Maija, Bella ja Zipe
kompiainen.vuodatus.net
http://tuijaliukkonen.wixsite.com/kennel-kompiaisen
Tuija Liukkonen
 
Viestit: 3
Liittynyt: 09.03.2018 23:56

Paluu Kysy yhdistykseltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron